Bouwlocker

Kenmerken

Met een breedte van  760 mm, een hoogte van 1066 mm en een diepte van 1770 mm heeft de Bouwlocker een ideale maatvoering. Hij biedt plaats aan een afsluitbare kruiwagen en past –per 2 gestapeld op een pompwagen– precies in de bouwlift.

  Oprij-plaat t.b.v. kruiwagen
  Pompwagen- en heftruckproof

Stapel de lockers bovenop elkaar met behulp van de zogenoemde ‘studs’.

Digitaal slot, te openen met mobiele app

Elke Bouwlocker is voorzien van een slim digitaal slot, welke is te openen met de Bouwlocker app. Via hun smartphone kunnen vaklieden de Bouwlocker met één druk op de knop openen. Beheerders kunnen via de app aan meerdere vaklieden per locker toegang verlenen en deze per individu weer slimpel ongedaan maken.

Verzekerd tot 2.500 euro

De oerdegelijke constructie is gemaakt van robuust plaatstaal en is voorzien van een digitaal slot dat geopend kan worden met een mobiele app. De Bouwlocker voldoet aan de criteria van verzekeraars; uw inhoud is verzekerd tot € 2.500,-.

  Gecertificeerd digitaal slot
  Visitekaarthouder

In ontwikkeling

EHBO-locker

EHBO-locker

Eerste hulp altijd zo dicht mogelijk op de werkplek. Herkenbaar en afsluitbaar.

Uitschuifbare bodem

Uitschuifbare bodem

Wat diep in de Bouwlocker staat, rol je binnenkort zo naar buiten.

2 deuren + scheidingswand

2 deuren + scheidingswand

Om inhoud te delen. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Hoe gaat ú ruimte op de bouwplaats creëren?

De Bouwlocker is verkrijgbaar in de originele blauwe kleur maar –in serie– ook in uw bedrijfskleuren, desgewenst voorzien van logo en/of andere onderscheidende kenmerken.

Iedere professional in de bouw kan een Bouwlocker huren. Of het er nou één is voor een ZZP'er of 100 voor een grote aannemer. U mag de lockers zelfs doorverhuren aan uw onderaannemers.